Het bestuur

Het School at Sea Alumni Bestuur

De alumniverening is opgezet op initiatief van Gemma Nieuwenhout. Zij heeft een aantal mensen om zich heen verzameld. Samen hebben zij deze vereniging tot stand gebracht en nu vormen zij het eerste bestuur van School at Sea Alumni.

Robin Jansen

Bestuursfunctie: Voorzitter
Leeftijd: 21
School at Sea reis: 2012-2013 Regina Maris
Studie: Werktuigbouwkunde in Utrecht

Als penningmeester ben ik het aanspreekpunt rondom alle financiën van de vereniging. De reden dat ik mij inzet voor een alumni vereniging is dat ik het volste vertrouwen heb in het feit dat School at Sea'ers erg ver gaan komen in hun leven. Het feit dat het hier gaat om een groep mensen die op 15-16 jarige leeftijd zo’n groot avontuur durft aan te gaan, belooft veel voor de toekomst. Ik denk dat het verenigen van deze bijzondere groep tot mooie dingen kan leiden.
’s Zomers ben ik met name te vinden op het water op mijn eigen zeilbootje van 7 meter. Tot nu toe heb ik als vaargebied Friesland, IJsselmeer en de Waddenzee. Ik hoop dit de komende jaren uit te kunnen breiden naar de Duitse wadden en Engeland. In de overige maanden ben ik bezig met klussen aan het bootje, hobbymatig prutsen met elektronica en 3D printtechnologie.
Als je vragen hebt over mijn functie binnen de vereniging of andere vragen kan je die natuurlijk altijd stellen.

Annick Jungbauer

Bestuursfunctie: Secretaris
Leeftijd: 22
School at Sea reis: 2012-2013 Regina Maris
Studie: Geneeskunde in Maastricht

Toen ik in het najaar van 2011 de eerste groep sassers zag vertrekken wist ik meteen dat dit echt een project voor mij is. Ik houd ontzettend van reizen en het ontdekken van nieuwe dingen en daarnaast leek mij het project en de samenwerkingen met de andere leerlingen een leuke uitdaging. In het tweede jaar van School at Sea, 2012-2013, mocht ik zelf mee. Het zeilen, de reis en de groep hebben me ontzettend veel geleerd over mezelf, samenwerken, communicatie en leiderschap.
In 2016 heb ik samen met een enthousiaste groep oud sassers het eerste lustrum der School at Sea georganiseerd. Dit was ontzettend leuk en leerzaam om te doen en ik was dan ook meteen enthousiast toen Gemma met het idee kwam om een alumnivereniging op te richten. Vooral het contact met mede-sassers spreekt mij aan. Doordat je allemaal deze unieke reis hebt gemaakt kan je veel met elkaar bespreken en van elkaar leren.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het contact binnen de vereniging met de buitenwereld. Ik ben verantwoordelijk voor het mailverkeer en notuleer tijdens vergaderingen. Daarnaast ben ik als vicevoorzitter medeverantwoordelijk voor het in de gaten houden van deadlines en het reilen en zeilen van de vereniging.

Naast secretaris bij de SAS-alumni vereniging ben ik 5de jaars geneeskundestudent en loop ik dus fulltime coschappen. Dit betekent dat je me meestal in een witte jas in het ziekenhuis vindt. Verder ben ik nog steeds actief bij de studentenkorfbalvereniging De Hippo’s en zijn mijn hobby’s paardrijden en fotografie.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik over de alumnivereniging!

Jori van der Kolk

Bestuursfunctie: Penningmeester
Leeftijd: 23
School at Sea reis: 2012-2013 Regina Maris
Studie: Industrial Design in Eindhoven

Kort na het de oprichting van de School at Sea Alumni ben ik achter de schermen betrokken geraakt bij de vereniging. Eerst als actief lid, en later toen er een plekje vrijkwam in het bestuur als bestuurslid. Momenteel bekleed ik de functie van penningmeester, the money man, om zo maar te zeggen. Net als Robin, Annick en Gemma ben ik mee geweest met School at Sea in 2012/13 op de Regina Maris. Ik kijk nog altijd terug op de reis met veel goede herinneringen.
In het dagelijks leven studeer ik Industrial Design aan de Technische Universiteit Eindhoven waar ik net begonnen ben met mijn master. Naast de studie ben ik actief binnen de studievereniging en heb ik mijn eigen bedrijf in videografie en fotografie.

Joost Boogaard

Bestuursfunctie: Algemeen bestuurslid / Promotie en Communicatie
Leeftijd: 18
School at Sea reis: 2015-2016 Regina Maris
Studie: European Studies in Den Haag

Recent ben ik algemeen bestuurslid geworden die zich vooral mag bezig houden met communicatie en promotie. Na mijn School at sea (15/16) heb ik vrij weinig gedaan omtrent School at sea. Het leek me leuk om weer iets actiever in deze groep te worden. Dit doe ik nu door simpelweg te doen wat ik leuk vind. Het is mijn doel om zoveel mogelijk sassers te verenigen binnen deze speciale groep. Ik ben namelijk van mening dat men te snel vergeet wat een bijzondere ervaring wij allen hebben meegemaakt. Ongeacht jaarlaag hebben wij soortgelijke ervaringen en dat verbindt. Ik wil die verbinding leggen.

Gemma Nieuwenhout

Bestuursfunctie: Algemeen bestuurslid
Leeftijd: 21
School at Sea reis: 2012-2013 Regina Maris
Studie: Land & Watermanagement in Velp

Ongeveer een jaar geleden hebben de meeste van jullie een mailtje van mij gehad met de vraag of er oud sassers waren die het leuk vonden om een reünisten bestand op te zetten. Al vrij snel ontstond er de groep met wie ik de afgelopen maanden de alumnivereniging heb opgezet. Voor mij zou deze vereniging een succes worden als het contact tussen de verschillende jaren wordt verbeterd. We hebben ten slotte allemaal eenzelfde avontuur beleefd. Ook zal een uitgebreid netwerk, zeker in de toekomst, van pas kunnen komen. Ik hoop dat we door verschillende activiteiten elkaar beter leren kennen en van elkaar kunnen leren. Hobby’s van mij zijn films kijken en piano spelen.

Gemma Nieuwenhout