Contributie

Lid geworden in 2018/2019? Onder aan de pagina een update!

Bij een vereniging hoort contributie, zo ook bij de School at Sea alumni vereniging. De contributie voor de vereniging is vastgesteld op €15,– per jaar.
Waar gaat die €15,– euro heen? Goede vraag; hiervan worden de vast kosten betaald die de vereniging heeft, denk hierbij aan het in de lucht houden van deze mooie website, bankkosten en opstartkosten.

Daarnaast wordt die €15,– besteed aan activiteiten, de vereniging betaald bij borrels soms een rondje bitterballen of wat drinken. In de toekomst willen we de contributie ook gebruiken om leden korting te geven op bijvoorbeeld zeilactiviteiten. Dit is voor nu nog toekomst muziek maar zijn al wel de eerste plannen voor gemaakt!

Verreweg het allerbelangrijkste waar je contributie voor gebruikt word is het opzetten van de verenging, jou lidmaatschap maakt het voor de vereniging mogelijk om te groeien, groter en gezelliger te worden!

Wanneer betaal je deze contributie? Aan het begin van het kalender jaar, word je later dan 1 januari lid? Mag je kiezen; dan betaal je €15,– en ben je meteen officieel lid, wordt je uitgenodigd per mail voor alle activiteiten en krijg je de mogelijkheid om samen met het bestuur mee te denken over activiteiten en organisatie daarvan.

Als de Thalassa met een nieuwe lichting verse alumni is aangekomen vanuit het warme zuiden in IJmuiden en je wordt daarna lid? Dan betaal je €7,50 voor dat halve jaar. De eerste volgende keer dat het 1 januari word, betaal je €15,– om weer een jaar lid te mogen zijn.

Bij vragen of onduidelijkheden kan je ons altijd een mailtje doen!

Opmerkingen voor leden uit 2018 en 2019:
De vereniging heeft een langzame opstart gehad, mede omdat we willen dat de leden waar voor hun contributie krijgen hebben we het innen van contributie uitgesteld, dit word nu eind oktober, begin november geint. Het meerden deel van de leden hebben voor het laatst 16 maanden terug contributie betaald, over 14 maanden worden zij weer gevraagd om de contributie te betalen. Ditmaal dan op 1 januari.